MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Butter chicken (danie indyskie)
Najniższa cena: 8,35 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki: naleśnik 30% (mąka pszenna, woda, olej kokosowy, sól, kazeinian sodu (mleko), skrobia pszenna, maltodekstryna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), kapusta biała 28%, mięso wieprzowe 17%, makaron ryżowy gotowany (woda, ryż, sól), marchew 4,5%, farsz pieczarkowy 4,5% (pieczarki 96%, cebula 2,1%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy), olej rzepakowy, cebula 2,9%, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), koncentrat białka sojowego, błonnik grochowo-pszenny, przyprawy, grzyby mun suszone 0,4%, sól, mąka pszenna.
Sos słodkie chili: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, papryka czerwona, chili 0,1%, czosnek, ekstrakt papryki
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Butter chicken (danie indyskie)
Najniższa cena: 8,35 zł
0% taniej
Gulasz a'la bogracz (węgierska potrawka wieprzowo-wołowa)
Najniższa cena: 8,35 zł
0% taniej
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 23,99 zł
Flaczki po zamojsku
Najniższa cena: 9,49 zł
Skrzydła pikantne
Najniższa cena: 14,65 zł
Gołąbki w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 9,25 zł
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Najniższa cena: 12,99 zł
Pulpety w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 7,35 zł
Bigos
Najniższa cena: 7,99 zł
Flaczki w rosole
Najniższa cena: 9,75 zł
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Najniższa cena: 8,99 zł
Kaczka duszona z warzywami
Najniższa cena: 39,99 zł
Makaron fusilli w sosie Carbonara (z boczkiem)
Najniższa cena: 6,25 zł
Skrzydła łagodne
Najniższa cena: 13,09 zł
Pierogi z mięsem BIO
Filet z piersi kurczaka pieczony
Pierogi z mięsem
Krokiety z mięsem BIO
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Nuggetsy z piersi kurczaka
Pierożki gyoza z kurczakiem
Pierożki gyoza z łososiem
Pierożki gyoza z krewetkami
Lasagne bolognese
Gołąbki w sosie pomidorowym
Krokiety z mięsem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Meksykańskie chili sin carne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Flaczki wołowe w rosole
Flaki wołowe w rosole
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Najniższa cena: 14,99 zł
Nuggetsy z kurczaka
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kebab z kurczaka gyros
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Zapiekanka z szynką
Chicken Bites
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pulpety wieprzowe klasyczne w sosie pomidorowym z ryżem
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Nuggetsy z piersi kurczaka
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Gołąbki w sosie pomidorowym
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
Desperado - ryż z kurczakiem w sosie meksykańskim (ostry)
Kurczak po azjatycku z makaronem
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Lunch menu makaron kurczak grill CL
Viking - kasza bulgur z kurczakiem w sosie musztardowym (łagodna)
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Sajgonki z warzywami
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Sałatka jarzynowa
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kopytka Szpinakowe
Kluski śląskie
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.