KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi szpinakowe to zielona przyjemność, którą można przyrządzić już w 5 minut na dwa sposoby – na patelni lub w lekko posolonej podgrzanej wodzie. Miękkie pierogi są po brzegi wypełnione farszem ze świeżego szpinaku. Podawaj z roztopionym serem, ciepłym masłem lub skwarkami.
Ciasto: mąka pszenna, szpinak 13%, woda, sól, olej rzepakowy.
Farsz: szpinak 76%, brokuły, olej rzepakowy, przyprawy i ekstrakty (zawierają barwnik: ryboflawiny), sól, błonnik ziemniaczany, ekstrakt drożdżowy, błonnik z babki jajowatej.
Omasta: cebula, olej rzepakowy, sól.
Zawartość farszu: 15%.
Obecne w produkcie: gluten.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi ruskie
Pierogi mięsne
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Gołąbki w sosie pomidorowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kluski śląskie
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania:
Kuchnia mikrofalowa – po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.