PUDLISZKI
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Gołąbki w sosie pomidorowym są daniem uwielbianym szczególnie w Polsce. Wykonane ze świeżo zmielonego mięsa, otoczone kapustą i nasączone delikatnym sosem pomidorowym. Wystarczy je podgrzać i podać jako danie obiadowe. Soczysty smak dania zostanie w Twojej pamięci na długi czas!
Gołąbki 73%: kapusta biała parowana 46%, mięso wieprzowe 36%, ryż, woda, sól, cebula, olej rzepakowy, przyprawy i zioła.
Sos pomidorowy 27%: woda, koncentrat pomidorowy 19%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, seler, cukier, przyprawy, bulion warzywny (maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, koncentraty warzywne, zioła), sól, ekstrakt drożdżowy.
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki z cielęciną i grzybami w sosie pomidorowo-śmietanowym
Pierogi ruskie
Pierogi mięsne
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Pierogi szpinakowe
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kluski śląskie
Przechowywać w temp. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w 24h.
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 4 minuty, moc 800 W
Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut z każdej strony.
podmiot odpowiedzialny - adres producenta i adres zwrotny; Kuchnia Polki sp.z o. o. 62-080 Tatnowo Podgórne ul. Sowia 16