KOGOOT
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Najniższa cena: 21,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Orientalny smak to gwarancja pysznego dania, również dla wegetarian. W naszym wyjątkowym wegetariański a’la kurczaku odnajdziecie pyszny kremowym sosem Tikka Masa, który swoją pożywność zawdzięcza dodatkowi soji.
Takie połączenie smaków to kwintesencja kuchni azjatyckiej w wegetariańskim wydaniu.
sos 46% [woda, ekstrakt z kokosa, cebula, jogurt 4,8% (mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii), śmietanka (z mleka), koncentrat pomidorowy, cukier, srobia modyfikowana, olej rzepakowy, só, przyprawy]
seler | Może zawierać |
jaja | Może zawierać |
mleko | Zawiera |
gorczyca | Może zawierać |
Soja | Może zawierać |
Pszenica | Zawiera |
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Najniższa cena: 21,99 zł
Kociołek zbójnicki
Najniższa cena: 23,99 zł
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak po chińsku z ananasem
Szarpana wołowina BBQ
Indyk w sosie serowym z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Kaczka duszona z warzywami
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Stinco Golonka gotowana
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Kurczak po azjatycku z makaronem
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na boku tacki. Przechowywać w suchym i chódnym miejscu. Po otwarciu w lodówce i spozyć w ciągu 24 godzin
W kuchence mikrofalowej (800 W): zdejmij papierową owijkę, następnie nakłuj folię i podgrzewaj przez około 3 minuty.
Na patelni, w garnku: zawartość talerzyka podgrzewaj przez 10 minut.