KUCHNIA KACHNY
Klopsiki w sosie koperkowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Niezwykle bogate w składniki danie wywodzące się z kuchni francuskiej. Kawałki filetu z kurczaka zmielone wraz z łopatką wieprzową, pieczone w piecu konwekcyjnym. Dodane do sosu zrobionego na bazie musztardy Dijon z dodatkiem miodu. Pyszne danie, które doceni cała rodzina.
Filet z piersi kurczaka, łopatka wieprzowa, świeża cebula, miód kwiatowy, musztarda Dijon, mąka kukurydziana, majeranek suszony, pieprz czarny, sól biała
Klopsiki w sosie koperkowym
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie pomidorowym
Klopsy w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Strogonow z wieprzowiny
Ziemniaki au gratine
Flaki tradycyjne (wołowe)
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej