KUCHNIA POLKI
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Staropolska - Gołąbki w sosie pomidorowym to gotowe, tradycyjne, znane i lubiane danie kuchni polskiej. Zamknięte w szczelnym słoiczku, wymaga jedynie podgrzania. Sos, w którym pływają gołąbki, umożliwia przygotowanie dania bez potrzeby dodawania tłuszczu.
Gołąbki w sosie pomidorowym to wyśmienity tradycyjny smak, który jest wynikiem odpowiedniego połączenia mięsa, ryżu oraz świeżej kapusty. Całość jest doprawiona starannie kompozycją przypraw i suszonych warzyw, które gwarantują głęboki smak dania.
Gołąbki w sosie pomidorowym to:
woda
kapusta biała gotowana 35 %
mięso wieprzowe 9 %
ryż
cebula
koncentrat pomidorowy 3 %
mąka pszenna
cukier
sól
skrobia modyfikowana
ekstrakty przypraw
glukoza
przyprawy (zawierają seler)
warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać)
błonnik pszenny (bezglutenowy)
naturalny aromat
Zawartość gołąbków: 54 %
Produkt może zawierać: jaja, ryby, soję, mleko (łącznie z laktozą), gorczycę, dwutlenek siarki i siarczyny.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 700
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 1022
g
2
2 porcje w 1 s łoiku/opakowaniu.
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki z cielęciną i grzybami w sosie pomidorowo-śmietanowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów