MIKAKU
Pierożki gyoza z łososiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ideą firmy MIKAKU jest produkcja doskonałych pierogów Gyoza. Pragniemy, aby nasza firma była rozpoznawalna dzięki naturalnym składnikom bez substancji konserwujących oraz sztucznych barwników.
Pomysł rozpoczęcia produkcji pierożków Gyoza narodził się z chęci stworzenia produktu doskonałego, dającego uśmiech każdemu kto go skosztuje. Produkt przez nas oferowany jest tworzony z pasji i miłości do gotowania.
Nasze pierożki wyróżnia oryginalna receptura oraz smak, który pozostaje w pamięci na długo. MIKAKU stawia sobie za cel odpowiadać na potrzeby najbardziej wymagających konsumentów.
MIKAKU daje gwarancję, że produkt który spożywa konsument jest wyjątkowy i niepowtarzalny pod każdym względem. Zaczynając od doboru składników, produkcji a kończąc na pakowaniu, które wyróżnia oryginalne ułożenie pierogów w tacach.
:Łosoś 24% (surowy, wędzony na zimno), warzywa (kapusta biała, fasola biała, koper włoski, szczypior, grzyby Shiitake, imbir, czosnek, koperek), mąka pszenna, woda, śmietanka pasteryzowana ( z mleka), olej roślinny (rzepakowy), sól, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże), pieprz, skrobia ziemniaczana, papryka mielona, kolendra mielona, pietruszka suszona, kwasek cytrynowy. Łosoś z UE oraz spoza UE.
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: SEZAM, SELER, MLEKO, SKORUPIAKI, GLUTEN, RYBY, SOJA
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: OŚCI
Pierożki gyoza z łososiem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierogi z mięsem BIO
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierożki gyoza z beyond meat
Pierożki gyoza z kurczakiem
Przeczhowywać od 0°C do + 6°C. Po otwarciu należy spożyć do 24h. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Sposób przygotowania: 1. Rozgrzać patelnię teflonową, 2. Rozprowadzić 1 łyżeczkę oleju na patelni, 3. Ułożyć pierożki płaską częścią na rozgrzanym oleju, 4. Smażyć około 2 minuty, 5. Dodać około 80 ml wody, 6. Przykryć i dusić ok. 5 minut, następnie odkryć i pozwolić odparować resztkom wody, 7. Tak przygotowane pierożki przełożyć na talerzi podawać z sosem sojowym.