INDYKPOL
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Najniższa cena: 16,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny kotlet mielony z puree ziemniaczanym i buraczkami to poezja domowego smaku.
puree ziemniaczane 45 % [ziemniaki 88,4 %, mleko, mix tłuszczowy (75 % tłuszczu, w tym: mlecznego 8 %,i roślinnego 67 %: słonecznikowy, palmowy nieutwardzony), sól], buraczki zasmażane 30 % [buraki 89,8 %, woda, cukier, mix tłuszczowy (75 % tłuszczu, w tym: mlecznego 8 % i roślinnego 67 %: słonecznikowy, palmowy nieutwardzony), ocet, mąka pszenna, sól, pieprz], kotlet wieprzowy mielony smażony 25 % [mięso wieprzowe 50,9 %, cebula, ziemniaki, bułka tarta (zawiera gluten z pszenicy), olej rzepakowy, masa jajowa, sól, pieprz].
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler, mleko, śmietanka, tłuszcz serwatkowy, mąka pszenna
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Najniższa cena: 16,99 zł
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Zapiekanka z szynką
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Zapiekanka z pieczarkami
sokolik kids burger
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Lasagne bolognese
Lasagne ze szpinakiem
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Pad Thai z kurczakiem
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów