INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wątróbka z cebulką to danie, które kojarzy się z domowym ciepłem i tradycyjnymi smakami. Każdy kęs to podróż do kuchni naszych babć, gdzie każdy posiłek był przygotowywany z miłością i starannością. Nasza wątróbka jest smażona z cebulką, podawana z delikatnymi ziemniakami, tworzy harmonijną kompozycję smaków, która zachwyci każde podniebienie. Wątróbka jest bogata w białko, żelazo i witaminy, co czyni ją wartościowym składnikiem diety. Podana z ziemniakami, tworzy pełnowartościowy posiłek, który smakuje wybornie, ale również dostarcza niezbędnych składników odżywczych. Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłu na szybki obiad, czy chcesz zaskoczyć gości wyjątkowym daniem, nasza Wątróbka będzie doskonałym wyborem.
Ziemniaki, sos ( cebula, woda, skrobia ziemniaczana, tymianek, sól biała, pieprz czarny ), wątróbka kurza.
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Indyk w sosie serowym z ryżem
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Kurczak po chińsku z ananasem
Stinco Golonka gotowana
Kaczka duszona z warzywami
Szarpana wołowina BBQ
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Strogonow z wieprzowiny
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Flaki tradycyjne (wołowe)
Ziemniaki au gratine
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej