DELIKATNA
Kimchi tradycyjne BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki: kapusta biała 37%, naleśnik 30% (mąka pszenna, woda, olej kokosowy, sól, kazeinian sodu (mleko), skrobia pszenna, maltodekstryna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), makaron ryżowy gotowany (woda, ryż, sól), marchew 5,8%, farsz pieczarkowy 5,8% (pieczarki 96%, cebula 2,1%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy), cebula 3,7%, olej rzepakowy, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), koncentrat białka sojowego, przyprawy, grzyby mun suszone 0,6%, sól, błonnik grochowo-pszenny, mąka pszenna.
Sos słodkie chili: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, papryka czerwona, chili 0,1%, czosnek, ekstrakt papryki.
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Kimchi tradycyjne BIO
Kimchi delikatne BIO
Kimchi ostre BIO
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny curry
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Chilli sin carne z ryżem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Sajgonki z warzywami
Kimchi pikantne BIO
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Kimchi pikantne
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kluski śląskie
Kopytka Szpinakowe
Szare kluski
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Pierogi z kapustą i grzybami
Sałatka jarzynowa
Żurek staropolski
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.