Z GRUNTU DOBRE
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Najniższa cena: 13,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki: kapusta biała 37%, naleśnik 30% (mąka pszenna, woda, olej kokosowy, sól, kazeinian sodu (mleko), skrobia pszenna, maltodekstryna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), makaron ryżowy gotowany (woda, ryż, sól), marchew 5,8%, farsz pieczarkowy 5,8% (pieczarki 96%, cebula 2,1%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy), cebula 3,7%, olej rzepakowy, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), koncentrat białka sojowego, przyprawy, grzyby mun suszone 0,6%, sól, błonnik grochowo-pszenny, mąka pszenna.
Sos słodkie chili: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, papryka czerwona, chili 0,1%, czosnek, ekstrakt papryki.
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Najniższa cena: 13,99 zł
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 14,99 zł
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Najniższa cena: 13,99 zł
Chilli sin carne z ryżem
Najniższa cena: 13,99 zł
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Najniższa cena: 13,99 zł
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Danie instant z sosem w stylu japoński klasyczny
Danie instant z sosem w stylu japońskie curry
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Polska fasolka po bretońsku
Placki ziemniaczane
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Sajgonki z warzywami
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Meksykańskie chili sin carne
Kaszetka z komosą ryżową
Kaszetka z zieloną fasolką
Wegańskie pierogi z malinami
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Kaszetka z orkiszem
Indyjska fasolka curry
Teksańska fasolka cayenne
Kompozycja 7 ziaren i soczewicy
Pierogi ruskie
Pierogi mięsne
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Pierogi szpinakowe
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Gołąbki w sosie pomidorowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kluski śląskie
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.