PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki: kapusta biała 37%, naleśnik 30% (mąka pszenna, woda, olej kokosowy, sól, kazeinian sodu (mleko), skrobia pszenna, maltodekstryna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), makaron ryżowy gotowany (woda, ryż, sól), marchew 5,8%, farsz pieczarkowy 5,8% (pieczarki 96%, cebula 2,1%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy), cebula 3,7%, olej rzepakowy, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), koncentrat białka sojowego, przyprawy, grzyby mun suszone 0,6%, sól, błonnik grochowo-pszenny, mąka pszenna.
Sos słodkie chili: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, papryka czerwona, chili 0,1%, czosnek, ekstrakt papryki.
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,99 zł
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Kaszetka z zieloną fasolką
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Kaszetka z bulgurem
Najniższa cena: 14,75 zł
Bigos z grzybami (wegetariański) BIO
Najniższa cena: 22,99 zł
Danie orientalne z kuskusem perłowym i ciecierzycą
Najniższa cena: 9,99 zł
Sajgonki z warzywami
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Roślinny doner a la baranina
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Meksykańskie chili sin carne
Polska fasolka po bretońsku
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Danie instant z sosem Japoński klasyczny
Teksańska fasolka cayenne
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Placki ziemniaczane
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Kaszetka z komosą ryżową
Danie instant z sosem Japońskie curry
Kaszetka z orkiszem
Wegańskie pierogi z malinami
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Indyjska fasolka curry
Chilli sin carne z ryżem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Tofu curry z kokosem (wegańskie)
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Sałatka jarzynowa
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Kluski śląskie
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.