PUDLISZKI
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Najniższa cena: 14,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zapiekanka z szynką w opakowaniu foliowym.Podłużna bułka z pieczarkami , z szynką wieprzową i serem mozzarella. Pakowany w atmosferze ochronnej.
bułka pszenna 51 % [mąka pszenna, woda, drożdże, olej roślinny rzepakowy, sól, środek do przetwarzania mąki/polepszacz: kwas askorbinowy; stabilizator: octany sodu ; substancja konserwująca: propionian wapnia]; sos pieczarkowy 26 % (woda, pieczarki 42 %*, koncentrat pomidorowy, skrobia modyfikowana ziemniaczana, cebula, sól, błonnik grochowo–pszenny, skrobia kukurydziana, przyprawy, cukier, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu); szynka wieprzowa gotowana, z połączonych kawałków mięsa 12 % (mięso wieprzowe 66 %**, woda, izolat białka sojowego, stabilizatory: trifosforany, polifosforany; substancja zagęszczająca: karagen; glukoza, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego, zawierają soję), sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu); ser mozzarella 11 % (mleko, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, sól, skrobia ziemniaczana); *w sosie, **w szynce;
Może zawierać: jaja, seler, gorczyce.
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Najniższa cena: 14,99 zł
Zapiekanka z szynką
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Wieprzowina z warzywami w sosie orientalnym z ryżem
Zapiekanka z pieczarkami
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym
Pyzy
Najniższa cena: 5,99 zł
Naleśniki
Najniższa cena: 8,99 zł
Kopytka z polskich ziemniaków
Najniższa cena: 8,79 zł
Buraczki gotowane całe
Buraczki gotowane tarte
Pierogi z mięsem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Naleśniki z nadzieniem serowym
Naleśniki z nadzieniem serowym - truskawkowym
Kukurydza gotowana
Kluski śląskie
Kluski leniwe
Naleśniki z jabłkami i cynamonem
Placki ziemniaczane
Racuchy z jabłkami
Warunki chłodnicze: od +2° C do +7°C
Produkt jest gotowy do spożycia po upieczeniu w temperaturze ok. 200°C przez 8 – 10 minut aż do roztopienia sera na powierzchni.