SOKOŁÓW
Golonka wieprzowa ze skórą gotowana
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyselekcjonowana golonka wieprzowa została oblana aromatycznym sosem i gotowana w specjalnym worku od 8 do 10 godzin w niskiej temperaturze 85°C, dzięki czemu jest miękka, rozpływająca się w ustach i zachowuje cenne wartości odżywcze. Wystarczy rozpakować produkt, włożyć go do piekarnika lub gorącej wody i po 30 min. cieszymy się pysznym posiłkiem dla całej rodziny.
Golonka wieprzowa (88%), woda, sól, skrobia ziemniaczana, hydrolizat białka roślinnego (słonecznik i kukurydza), cebula, natka pietruszki, przyprawy (zawierają gorczycę) i ekstrakty przypraw, aromaty, dekstroza, syrop glukozowy, karmel proszek, olej rzepakowy. Pakowana próżniowo.
Zawiera gorczycę.
Golonka wieprzowa ze skórą gotowana
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Stinco Golonka gotowana
Big Burger wołowy 2 szt.
Goleń wołowa bez kości (640g-960g)
Łopatka wieprzowa bez kości (800g-1200g)
Szponder wołowy z kością (640g-960g)
Mięso z udźca wołowego na gulasz (400g-600g)
Schab wieprzowy bez kości pakowany próżniowo (1200g-1800g)
Stek wołowy z krzyżowej (200g-300g)
Stek wołowy top sirloin z rostbefu sezonowany (200g-300g)
Schab wieprzowy bez kości extra (560g-840g)
Stek z antrykotu sezonowany (200g-300g)
Stek z polędwicy wołowej sezonowany (272g-408g)
Żeberka wieprzowe trójkąty wolno gotowane z warzywami (720g-1080g)
Szynka dojrzewająca
Żeberka wieprzowe paski extra (520g-780g)
Kiełbasa podsuszana
Łata wołowa (800g-1200g)
Temperatura przechowywania od 0 do + 6°C
Spożyć po podgrzaniu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.