PRODUKTY KLASZTORNE
Pierogi ruskie BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyjątkowo smaczne i aromatyczne Pierogi z Kapustą i Grzybami od marki Kuchnia Polki wyróżniają się delikatnym i sprężystym ciastem, które rozpływa się w ustach. Odpowiednio doprawiony farsz dodaje odrobiny pikanterii. Polecamy szczególnie jako pierogi wigilijne na świąteczny stół.
mąka pszenna, woda, kapusta kwaszona (mniej niż 20%), kapusta biała (nie mniej niż 3%), cebula, olej rzepakowy, smalec, grzyby suszone (nie mniej niż 1%), natka pietruszki, masa jajowa, Farsz kapuściano-grzybowy 42% (kapusta kiszona 81% (kapusta biała, sól), pieczarki 6,7%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), olej rzepakowy, cebula 1,8%, ekstrakt drożdżowy, grzyby leśne 0,9%, sól, cukier, pieprz), mąka pszenna, woda, cebula 2,5%, olej rzepakowy, sól, natka pietruszki suszona 0,2%.
Obecne w produkcie: gluten
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Pierogi ruskie BIO
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierożki gyoza z beyond meat
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi graham z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Sałatka jarzynowa
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Kluski śląskie
Krokiety z pieczarkami i mozarellą