KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi leniwe są wyjątkowo miękkie i delikatne w smaku. Żeby je przygotować, wystarczy podgrzewać przez kilka minut w mikrofali lub podsmażać na patelni. Możesz je przygotować na słodko, polewając śmietaną i cukrem, lub na słono, doprawiając skwarkami z cebuli i szynki. Wypróbuj obydwu wariantów!
Ser twarogowy tłusty 36%, mąka pszenna, woda, cukier, płatki ziemniaczane, cukier wanilinowy (cukier, aromat: etylowanilina), olej rzepakowy, sól.
Obecne w produkcie: gluten, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi ruskie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Pierogi szpinakowe
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Gołąbki w sosie pomidorowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kluski śląskie
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu przez 1 minutę; moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 3 minuty. Garnek - wrzucić do wrzącej wody i gotować około 3 minuty.