SMAKMAK
Kluski śląskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Szare kluski mogą być wykorzystane jako dodatek do zupy czy gulaszu. Można je również po prostu doprawić skwarkami i zjeść jako samodzielne danie! Miękkie w środku i soczyste kluski składają się głównie z ziemniaków, mąki i wody. Sposób przygotowania: podgrzewać na patelni lub w mikrofali przez kilka minut.
Szare kluski 91%: ziemniaki 33%, woda, mąka pszenna , sól, skrobia ziemniaczana, żółtko jaj
w proszku, białko jaj w proszku (białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy,
substancja pianotwórcza: cytrynian trietylowy). O masta: cebula, olej rzepakowy, pachwina
wędzona 3 2 % pachwina wieprzowa 95%, woda, sól, białko wieprzowe, cukier), sól, przyprawy.
Obecne w produkcie: gluten, jaja.
Produkt może zawierać: ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę,
sezam
Kluski śląskie
Szare kluski
Kluski śląskie
Pyzy
Kluski śląskie
Pierogi ruskie
Pierogi mięsne
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Pierogi szpinakowe
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Pierogi z kapustą i grzybami
Sałatka jarzynowa
Gołąbki w sosie pomidorowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kluski śląskie
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - odgrzewać przez 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.