GARDEN GOURMET
Wegański filet a’la rybny
Najniższa cena: 13,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ideą firmy MIKAKU jest produkcja doskonałych pierogów Gyoza. Pragniemy, aby nasza firma była rozpoznawalna dzięki naturalnym składnikom bez substancji konserwujących oraz sztucznych barwników.
Pomysł rozpoczęcia produkcji pierożków Gyoza narodził się z chęci stworzenia produktu doskonałego, dającego uśmiech każdemu kto go skosztuje. Produkt przez nas oferowany jest tworzony z pasji i miłości do gotowania.
Nasze pierożki wyróżnia oryginalna receptura oraz smak, który pozostaje w pamięci na długo. MIKAKU stawia sobie za cel odpowiadać na potrzeby najbardziej wymagających konsumentów.
MIKAKU daje gwarancję, że produkt który spożywa konsument jest wyjątkowy i niepowtarzalny pod każdym względem. Zaczynając od doboru składników, produkcji a kończąc na pakowaniu, które wyróżnia oryginalne ułożenie pierogów w tacach.
Krewetki 25%,warzywa(kapusta biała, fasola biała, szczypior,grzyby Shiitake,czosnek, koper włoski, imbir), mąka pszenna, woda, olej roślinny( rzepakowy), sól, sos sojowy(soja, woda,sól,mąka pszenna, cukier), skrobia ziemniaczana,pieprz. Krewetka spoza UE.
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: SEZAM, SELER, MLEKO, SKORUPIAKI, GLUTEN, RYBY, SOJA
Wegański filet a’la rybny
Najniższa cena: 13,49 zł
Makrela roślinna w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 12,79 zł
Tuńczyk roślinny w oleju słonecznikowym bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 12,79 zł
Pierożki gyoza z krewetkami
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Klopsiki rybne w sosie porowym
Pierożki gyoza z beyond meat
Pierożki gyoza z kurczakiem
Pierożki gyoza z łososiem
Przeczhowywać od 0°C do + 6°C. Po otwarciu należy spożyć do 24h. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej
Sposób przygotowania: 1. Rozgrzać patelnię teflonową, 2. Rozprowadzić 1 łyżeczkę oleju na patelni, 3. Ułożyć pierożki płaską częścią na rozgrzanym oleju, 4. Smażyć około 2 minuty, 5. Dodać około 80 ml wody, 6. Przykryć i dusić ok. 5 minut, następnie odkryć i pozwolić odparować resztkom wody, 7. Tak przygotowane pierożki przełożyć na talerzi podawać z sosem sojowym.