MIKAKU
Pierożki gyoza z łososiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie swoją nazwę zawdzięczają szczególnemu połączeniu mięsa, ziemniaków i sera. Ta wytrawna mieszanka przypadnie do gustu miłośnikom wyrazistych smaków. Marka Kuchnia Polki od wielu lat dba o to, aby każdy pieróg był doskonale ulepiony i sprężysty oraz wypełniony nadzieniem aż po brzegi. Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie jest świetną propozycją obiadową. Można je przygotować na wiele sposobów – na grillu, w mikrofali, na patelni lub w garnku z wodą. Dobrze komponują się ze skwarkami oraz gęstym sosem ziołowym. Po obróbce termicznej są miękkie i gotowe do podania np. z sałatką.
Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, olej rzepakowy. Farsz: woda, płatki ziemniaczane 24%, ser gouda wędzony 12% (mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii, barwnik: annato; podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca: lizozym z jaj), pachwina wędzona 6% (pachwina wieprzowa 95%, woda, sól, białko wieprzowe, cukier), olej rzepakowy, cebula, sól, przyprawy i zioła.
Omasta: olej rzepakowy.
Zawartość farszu minimum 35%.
Obecne w produkcie: gluten, mleko, jaja.
Produkt może zawierać: ryby, orzeszki ziemne, soję, orzechy, seler, gorczyca, sezam.
Pierożki gyoza z łososiem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierogi z mięsem BIO
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Kopytka
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sałatka jarzynowa
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Gołąbki w sosie pomidorowym
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Grill – grillować do uzyskania odpowiedniej temperatury i rumianej powierzchni pieroga.
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.