KRESTO
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Diamant Lodowy Cukier Kandyz pakowany jest w estetyczne kartoniki po 250 g. To biały gatunek kandyzu o elitarnym wyglądzie, przypominającym kamienie szlachetne. Może być wykorzystywany jako dekoracja. Cukier ten podkreśla unikatowy smak, który perfekcyjnie łączy się z napojami gorącymi np. Herbatą. Spełni oczekiwania on również do przygotowania likierów. Cechą typową Lodowego Cukru Kandyz jest powolne i stopniowe rozpuszczanie się. Pozwala to w pełni wydobyć smak i zapach przygotowywanego napoju.
Produkt nie zawiera nienaturalnych barwników i konserwantów.
250
g
Typ | Karton |
Waga brutto 267
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 134
Wymagana szerokość na półce 78
Wymagana głębokość na półce 51
Wysokość 134
Szerokość 78
Głębokość 51
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Mix do śmietany
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Glutaminian sodu
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Najniższa cena: 7,79 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,35 zł
Posypka dekoracyjna - serduszka
Najniższa cena: 11,99 zł
Fajny pisak XXL - zielony
Najniższa cena: 3,65 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 7,35 zł
Posypka dekoracyjna - czekoladowe duo
Najniższa cena: 9,99 zł
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Pestki dyni łuskane
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Przyprawa do kawy i deserów
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Soda oczyszczona
Pasta waniliowa z wanilii bourbon z Madagaskaru
Laska wanilii Bourbon BIO
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Ananas w kawałkach
Cynamon mielony XXL
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Jabłka prażone
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Fajny pisak XXL - biały
Cukier z cynamonem do ciast i deserów
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Cukier drobny
Najniższa cena: 4,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 14,99 zł
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,35 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,99 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,19 zł
Cukier puder w tubie
Najniższa cena: 7,15 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,49 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,35 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier kokosowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Cukier biały
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Lodowy Cukier Kandyz Diamant przypomina nieoszlifowane kamienie szlachetne. Jest ozdobą każdego stołu, pięknie prezentując się w cukiernicy. Przeznaczony dla znawców i koneserów herbaty. Jego powoli rozpuszczające się mlecznobiałe kryształy nadają czarnej, owocowej czy ziołowej herbacie wyjątkowy smak, wydobywając z niej ukryte aromaty. Jest również doskonały do przyrządzania domowych likierów, nalewek oraz owoców w alkoholu.
do herbaty i likierów owocowych
subtelna słodycz
Diamant
Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalna Cukier kandyz
Wariant Lodowy
Nalewka gruszkowa z imbirem Składniki: 600 g Lodowego Cukru Kandyzu Diamant, 1 kg dojrzałych gruszek, kawałek korzenia imbiru, 1 l białego rumu Wykonanie: gruszki obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kawałki (można skropić sokiem z cytryny aby nie ściemniały). Ułożyć owoce na dnie dużego słoja, dodać obrany i pokrojony w plastry imbir, zasypać Lodowym Cukrem Kandyzem Diamant i zalać rumem. Zamknąć i odłożyć nalewkę na jak najdłuższy czas (najlepiej kilka tygodni). Odcedzić przez gazę nalewkę do owoców, rozlać do butelek, zamknąć i przechowywać w chłodnym miejscu.