DIAMANT
Cukier puder
Najniższa cena: 3,09 zł
16% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier puder to bardzo drobno zmielony cukier krysztal. To znakomity skladnik do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej smietany a takze mas serowych i makowych. Doskonale nadaje się do ozdabiania wypiekow i deserow. Swietnie równiez sprawdza się jako skladnik lukru czy polewy, które dzieki niemu są elastyczne, nie pekaja i po wyschnieciu maja intensywnie swietlisty, bialy kolor.
Produkt polski
idealny do wypieków
z natury, w zgodzie ze środowiskiem
Wymiar liczbowy 500
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 508
g
Nadaje się do recyklingu
Cukier puder
Najniższa cena: 3,09 zł
16% taniej
Cukier puder
Cukier puder w tubie
Cukier puder
Cukier drobny
Najniższa cena: 6,35 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,09 zł
16% taniej
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,19 zł
Cukier biały
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier biały kostka
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Należy przechowywać w suchym miejscu w następujących warunkach: temperatura powietrza w magazynach powinna wynosić minimum 10°C, maksymalnie 25°C, wilgotność względna powietrza nie powinna przekraczać 70%.
Babka z owocami Składniki: 250 g dowolnych owoców (jagód/borówek/porzeczek/malin), 1 szklanka oleju słonecznikowego, 1 szklanka cukru drobnego Diamant, 4 jajka (temperatura pokojowa), 100 g jogurtu naturalnego (temperatura pokojowa), 2 szklanki mąki pszennej, 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, cukier puder Diamant do posypania Przygotowanie: 1. Przesiać mąkę, dodać proszek do pieczenia. Utrzeć masło oraz cukier drobny Diamant mikserem na wysokich obrotach, aż do uzyskania puszystej masy. 2. Dodawać pozostałe składniki w następującej kolejności: jajka, jogurt, mąkę z proszkiem do pieczenia, kontynuując miksowanie. 3. Przemyć owoce, które zamierzamy dodać do ciasta i dobrze je osuszyć. 4. Wykładać formę ciastem małymi porcjami, pamiętając o dosypywaniu owoców. Piec w rozgrzanym do 180°C piekarniku przez około 45-50 minut, aż do "suchego patyczka". 5. Ostygniętą babkę wyłożyć z formy i posypać przed podaniem cukrem pudrem Diamant.
Diamant
Marka | Diamant |
Słodkie pieczenie Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew. Udekoruje Twoje ciasta i desery. Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste.
Więcej o produkcji w zgodzie ze środowiskiem po zeskanowaniu kodu QR lub na www.znatury.slodkielaczy.pl Instagram: slodkielaczy YouTube: slodkielaczy Facebook: slodkielaczy