DIAMANT
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany kostka to grube, nieregularne, duże kostki, które doskonale nadają się do słodzenia kawy, herbaty i kakao. Świetnie sprawdzają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
500
g
Typ | Karton |
Waga brutto 532
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 162
Wymagana szerokość na półce 102
Wymagana głębokość na półce 68
Wysokość 162
Szerokość 102
Głębokość 68
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier cynamonowy BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier drobny
Najniższa cena: 6,35 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,09 zł
16% taniej
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,19 zł
Cukier biały
Cukier puder
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier biały kostka
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kawa egzotyczna 1-2 kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar, 3 łyżeczki drobno zmielonej kawy, 2 łyżki bitej śmietany, 0,5 l wrzątku, 3 łyżki startej czekolady deserowej, odrobina startej skórki pomarańczowej i cynamonu, 2 plasterki pomarańczy. Zalać kawą połową wrzątku, dodać kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar. W pozostałej części wrzątku rozpuścić czekoladę. Podgrzać dwa wysokie kubki, na dno włożyć po plasterku pomarańczy. Do połowy napełnić naczynia kawą, a następnie rozpuszczoną czekoladą. Udekorować bitą śmietaną, posypać otartą skórką pomarańczową i cynamonem.
Cukier trzcinowy Diamant w kostce to grube, nieregularne, duże, doskonałe do słodzenia kawy, herbaty i kakao kostki. Świetnie nadają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach. Pakowany w estetyczne kartoniki 500 g. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Diamant
Marka | Diamant |