DIAMANT
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany kostka to grube, nieregularne, duże kostki, które doskonale nadają się do słodzenia kawy, herbaty i kakao. Świetnie sprawdzają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
500
g
Waga brutto532
Wymiar liczbowy500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce162
Wymagana szerokość na półce102
Wymagana głębokość na półce68
Wysokość162
Szerokość102
Głębokość68
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,99 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,49 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier drobny
Najniższa cena: 4,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,19 zł
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,35 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,99 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,49 zł
Cukier puder w tubie
Najniższa cena: 7,15 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 14,99 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,35 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 7,35 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier kokosowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Cukier biały
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kawa egzotyczna
1-2 kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar, 3 łyżeczki drobno zmielonej kawy, 2 łyżki bitej śmietany, 0,5 l wrzątku, 3 łyżki startej czekolady deserowej, odrobina startej skórki pomarańczowej i cynamonu, 2 plasterki pomarańczy.
Zalać kawą połową wrzątku, dodać kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar. W pozostałej części wrzątku rozpuścić czekoladę. Podgrzać dwa wysokie kubki, na dno włożyć po plasterku pomarańczy. Do połowy napełnić naczynia kawą, a następnie rozpuszczoną czekoladą. Udekorować bitą śmietaną, posypać otartą skórką pomarańczową i cynamonem.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Cukier trzcinowy Diamant w kostce to grube, nieregularne, duże, doskonałe do słodzenia kawy, herbaty i kakao kostki. Świetnie nadają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
Pakowany w estetyczne kartoniki 500 g.
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Diamant
Marka | Diamant |