AMYLON
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany kostka to grube, nieregularne, duże kostki, które doskonale nadają się do słodzenia kawy, herbaty i kakao. Świetnie sprawdzają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
500
g
Waga brutto532
Wymiar liczbowy500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce162
Wymagana szerokość na półce102
Wymagana głębokość na półce68
Wysokość162
Szerokość102
Głębokość68
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy BIO
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier biały
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier puder
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy BIO
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier biały kostka
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kawa egzotyczna
1-2 kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar, 3 łyżeczki drobno zmielonej kawy, 2 łyżki bitej śmietany, 0,5 l wrzątku, 3 łyżki startej czekolady deserowej, odrobina startej skórki pomarańczowej i cynamonu, 2 plasterki pomarańczy.
Zalać kawą połową wrzątku, dodać kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar. W pozostałej części wrzątku rozpuścić czekoladę. Podgrzać dwa wysokie kubki, na dno włożyć po plasterku pomarańczy. Do połowy napełnić naczynia kawą, a następnie rozpuszczoną czekoladą. Udekorować bitą śmietaną, posypać otartą skórką pomarańczową i cynamonem.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Cukier trzcinowy Diamant w kostce to grube, nieregularne, duże, doskonałe do słodzenia kawy, herbaty i kakao kostki. Świetnie nadają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
Pakowany w estetyczne kartoniki 500 g.
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Diamant
Marka | Diamant |