DELECTA
Cukier ze skórką pomarańczową
Najniższa cena: 1,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Swoim delikatnym, karmelowym aromatem wzbogaca smak różnorodnych rodzajów kawy i innych gorących napojów – wydobywając z nich to, co najlepsze. Jego drobne, nieregularne, świetliste kryształki polecane są do pieczenia i ozdabiania pierniczków, ciasteczek i ciast. To również doskonały, chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, egzotycznych owocowych sałatek, deserów i lodów. Brązowo-złotego zabarwienia kandyz kruszony nabiera przy podgrzewaniu wysokogatunkowego roztworu cukru uzyskując jednocześnie charakterystyczny, delikatny, karmelowy aromat. . Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
250
g
Typ | Karton |
Waga brutto 269
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 134
Wymagana szerokość na półce 79
Wymagana głębokość na półce 52
Wysokość 134
Szerokość 79
Głębokość 52
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Cukier ze skórką pomarańczową
Najniższa cena: 1,75 zł
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier z brzozy
Cukier z dodatkiem wanilii
Ksylitol fiński (cukier brzozowy)
Cukier z brzozy
Ksylitol - cukier brzozowy
Cukier kokosowy BIO
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Cukier kandyz lodowy
Cukier kandyz kruszony
Cukier kokosowy BIO
Cukier biały
Najniższa cena: 2,99 zł
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier biały kostka
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy BIO
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Świetliste, drobne kryształki Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant zapewniają chrupiącą słodycz piernikom, ciastom i ciasteczkom. Stanowią oryginalne urozmaicenie deserów, sałatek owocowych i innych słodkich przysmaków. Kruszony Cukier Kandyz dodaje karmelowego aromatu różnorodnym rodzajom kawy i gorącym napojom. Doskonale sprawdza się jako dodatek do drinków. Złocistobrązowy kolor i karmelowy smak uzyskane w wyniku podgrzewania.
do wypieków, deserów i kawy
wyjątkowy aromat
Diamant
Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalna Cukier kandyz
Wariant Kruszony
Wyśmienite trójkąciki migdałowe Składniki: 250 g Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant, 250 g płatków migdałowych, 25 g masła. Wykonanie: masło i Kruszony Cukier Kandyz włożyć na patelnię, podgrzać i rozpuścić. Dodać migdały i całość dobrze wymieszać. Masę wylać na natłuszczoną folię aluminiową, równomiernie rozłożyć i wygładzić. Nożem ponacinać trójkąciki. Po wystudzeniu lekko uderzając rozłamać na ciasteczka.