DIAMANT
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy Dry Demerara drobny to segregowany cukier o specjalnie drobnej granulacji, który szybko się rozpuszcza. Dzięki temu jest doskonały zarówno do słodzenia kawy, herbaty, drinków. Idealnie również nadaje się do pieczenia lekkich ciast, biszkoptów, kremów i bez. Pakowany jest w eleganckie kartoniki 500 g, z umieszczonym wewnątrz woreczkiem, który pozwala na łatwiejsze dozowanie cukru oraz chroni go przed wysypywaniem się, zanieczyszczeniem i wilgocią.
500
g
Waga brutto535
Wymiar liczbowy500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce182
Wymagana szerokość na półce92
Wymagana głębokość na półce57
Wysokość182
Szerokość92
Głębokość57
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,99 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,49 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier drobny
Najniższa cena: 4,99 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,19 zł
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,35 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,99 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,49 zł
Cukier puder w tubie
Najniższa cena: 7,15 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 14,99 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,35 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 7,35 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier kokosowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Cukier biały
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową
Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.
W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.
Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl
dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
Diamant
Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalnaCukier trzcinowy nierafinowany
WariantDry Demerara drobny
Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.