SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy Dry Demerara drobny to segregowany cukier o specjalnie drobnej granulacji, który szybko się rozpuszcza. Dzięki temu jest doskonały zarówno do słodzenia kawy, herbaty, drinków. Idealnie również nadaje się do pieczenia lekkich ciast, biszkoptów, kremów i bez. Pakowany jest w eleganckie kartoniki 500 g, z umieszczonym wewnątrz woreczkiem, który pozwala na łatwiejsze dozowanie cukru oraz chroni go przed wysypywaniem się, zanieczyszczeniem i wilgocią.
500
g
Waga brutto535
Wymiar liczbowy500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce182
Wymagana szerokość na półce92
Wymagana głębokość na półce57
Wysokość182
Szerokość92
Głębokość57
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier trzcinowy
Najniższa cena: 11,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier biały
Najniższa cena: 2,99 zł
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier puder
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy BIO
Cukier biały kostka
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier kandyz lodowy
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową
Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.
W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.
Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl
dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
Diamant
Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalnaCukier trzcinowy nierafinowany
WariantDry Demerara drobny
Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.