SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier trzcinowy Diamant Dark Muscovado jest doskonały do pieczenia ciemnych ciast i pierników. Wyśmienity do przygotowywania sosów czekoladowych i toffi, egzotycznych marynat oraz dań słodko-kwaśnych.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 519
g
angielski
polski
Wymagana wysokość na półce182
Wymagana szerokość na półce92
Wymagana głębokość na półce57
Wysokość182
Szerokość92
Głębokość57
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier trzcinowy
Najniższa cena: 11,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier biały
Najniższa cena: 2,99 zł
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier puder
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy BIO
Cukier biały kostka
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier kandyz lodowy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-959 Poznań
Diamant
Marka | Diamant |
Cukier trzcinowy Diamant Dark Muscovado jest doskonały do pieczenia ciemnych ciast i pierników. Wyśmienity do przygotowywania sosów czekoladowych i toffi, egzotycznych marynat oraz dań słodko-kwaśnych.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl Dołącz do nas www.facebook.com/diamantowa.kuchnia Uwaga: W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.
Glazurowane nóżki kurczaka Składniki: 4 łyżki Cukru Trzcinowego Diamant Dark Muscovado, 8 podudzi z kurczaka, 1 łyżka musztardy francuskiej, 2 pomarańcze, 1 łyżka sosu sojowego, olej do smażenia, pieprz, sól. Na kurczaku wykonać poprzeczne nacięcia. Dzięki temu szybciej się upieką i lepiej zamarynują. Cukier, musztardę, sok wyciśnięty z jednej pomarańczy dokładnie wymieszać aż cukier się rozpuści. Tak przygotowaną marynatą polać mięso, wymieszać i odstawić do lodówki - najlepiej na noc, a minimum na godzinę - do zamarynowania. Na patelni rozgrzać olej. Nóżki z kurczaka wyjąc z marynaty i obsmażyć z każdej strony. Zalać marynatą i dusić na wolnym ogniu aż mięso będzie miękkie. Gdy marynata odparuje uzupełnić niewielką ilością wody. Mięso doprawić do smaku solą i pieprzem. Druga pomarańczę obrać i wyciąć fileciki omijając błony. Dodać pod koniec duszenia tak, aby się tylko podgrzały i nie rozpadły. Mięso podawać polane sosem oraz ciepłymi kawałkami pomarańczy.