DIAMANT
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier brązowy dzięki dodatkowi aromatycznej nuty karmelu świetnie nadaje się do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Jego świetlisto-brązowe kryształki stanowią efektowny dodatek dekoracyjny. Cukier doskonały jest także do słodzenia kawy, herbaty, kakao i innych gorących napojów. Wyśmienicie smakuje również jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów. Produkt pakowany jest w torebkę 500 g.
Termin przydatności: Nie określa się
Waga netto: 500g
aromatyczny smak
do wypieków, napojów, deserów i słodkich dań
cukier z dodatkiem cukru palonego
cukier
cukier palony (karmel)
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 510
g
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,99 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,49 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier drobny
Najniższa cena: 4,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,19 zł
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,35 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,49 zł
Cukier puder w tubie
Najniższa cena: 7,15 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 14,99 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,35 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 7,35 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier kokosowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Cukier biały
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Diamant
Marka | Diamant |
Cukier brązowy Diamant z aromatyczną nutą karmelu świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów.
Ciasteczka orzechowe 200 g cukru brązowego Diamant, 200 g miękkiego masła, 200 g mąki, 1/2 łyżeczki mielonych goździków, 1/2 łyżeczki cynamonu, 1 żółtko, 2 łyżki mleka, 150 g mielonych orzechów laskowych Zmiksować masło z brązowym cukrem Diamant i przyprawami, dodać żółtko i mleko, wymieszać. Dosypać zmielone orzechy, mąkę. Ugnieść ciasto. Podzielić na dwie części, uformować dwa wałki długości ok. 20 cm i odstawić do lodówki na ok. 1/2 godz. Każdy z wałeczków pokroić na 30 talarków, położyć na wysmarowanej tłuszczem blasze. Piec w temp. 180-190°C ok. 15 min. Wyjąć, wystudzić.