KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie elastyczne ciasto napełnione farszem, ugotowane w wodzie, następnie chłodzone. Pakowane w atmosferze ochronnej.
Mąka pszenna, ziemniaki odtworzone z płatków ziemniaczanych 36%, serek twarogowy 13% (mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca: sorbinian potasu), woda, cebula prażona 2% (cebula73%, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, olej rzepakowy, błonniki(pszenny bezglutenowy, z babki jajowatej) pieprz, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Może zawierać: jaja, soję, seler, gorczyce.
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Buraczki gotowane całe
Buraczki gotowane tarte
Kukurydza gotowana
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z mięsem
Filet z kurczaka w galarecie
Placki ziemniaczane
Pierogi z serem
Pierogi z mięsem
Tortilla z mięsem i warzywami
Flaczki wołowe w rosole
Jajko z szynką w galarecie
Naleśniki z nadzieniem serowym
od +2° C do +7°C
Po wyjęciu z opakowania podgrzewać na patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 4 minuty, wrzucić do garnka z wrzącą wodą i gotować ok. 2 minuty i/lub włożyć do mikrofalówki na ok. 3 minuty (800W).