KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie elastyczne ciasto napełnione farszem z kapusty i grzybów, ugotowane w wodzie, chłodzone. Wyrób garmażeryjny, pakowany w atmosferze ochronnej.
mąka pszenna, kapusta kiszona 28% ( kapusta, sól) , woda, pieczarka 3%, bułka tarta ( mąka pszenna, drożdże, sól ), przyprawa klasyczna ( sól, maltodekstryna, aromaty ), olej rzepakowy, marchew, cebula, sól, grzyby leśne 0,4%, cukier, pieprz
Może zawierać: jaja, mleko, soję seler, gorczycę.
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Buraczki gotowane całe
Buraczki gotowane tarte
Kukurydza gotowana
Kluski śląskie
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z mięsem
Filet z kurczaka w galarecie
Placki ziemniaczane
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Tortilla z mięsem i warzywami
Flaczki wołowe w rosole
Jajko z szynką w galarecie
Naleśniki z nadzieniem serowym
od +2° C do +7°C
Po wyjęciu z opakowania produkt umieścić w garnku z wrzącą wodą i gotować przez ok. 2 min lub podgrzewać na rozgrzanej patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 4 min.