WAWRZYNIEC
Pasta warzywna z czerwoną papryką
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso - tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty.
SOJA
woda
ryż
sól
alkohol etylowy
barwnik: ryboflawiny
Może zawierać gluten, ryby
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Typ | Pot |
Waga brutto 332
g
Pasta warzywna z czerwoną papryką
Guacamole
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta z ziaren fasoli z cebulą i jabłkiem
Pasta z ziaren fasoli z czerwoną papryką
Pasta z ziaren fasoli z ziołami
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Miyasaka
Marka | Miyasaka |
Pasta z fermentowanego ryżu - „biała", słodkawa o łagodnym smaku i delikatnym aromacie. Miso obok sosu sojowego i sake to jedna z podstawowych przypraw w kuchni japońskiej. Najczęściej służy jako marynata do ryb, mięs i drobiu, sosów i dipów oraz zupy miso.
Japonia