DIAMANT
Cukier trzcinowy nierafinowany
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy BIO - ma szerokie zastosowanie w nowoczesnej kuchni. Jest doskonały do gotowania i pieczenia, słodzenia potraw oraz napojów. Ma delikatny karmelowy smak oraz jasnobrązowe zabarwienie. Pozyskiwany jest z trzciny cukrowej uprawianej, przetwarzanej oraz kontrolowanej zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE
Cukier trzcinowy BIO.
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy BIO
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier drobny
Cukier biały
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier puder
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier puder w tubie
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier biały kostka
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier kandyz kruszony
Należy przechowywać w suchym miejscu w następujących warunkach: temperatura powietrza w magazynach powinna wynosić minimum 10°C, maksymalnie 25°C, wilgotność względna powietrza nie powinna przekraczać 70%.