BIO PLANET
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,85 zł
19% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier trzcinowy i fasolka tonka to łagodne i aromatyczne połączenie. Fasolka tonka nadaje naturalnej słodyczy, wielu wyczuwa w niej nuty wanilii, gałki, migdałów z nutą pieprzu, lukrecji, karmelu i goździków. Zjawiskowe desery powstają w mgnieniu oka. //Zastosowanie: wspaniały do kremów, lodów waniliowych, deserów i dań słonych.
100 % naturalny smak
cukier trzcinowy
fasolka tonka (2,7 %)
wanilia Bourbon (0,3 %)
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 26
g
Średnia miara (e)
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,85 zł
19% taniej
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,65 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,09 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Najniższa cena: 0,65 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 1,15 zł
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Najniższa cena: 1,15 zł
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier ze skórką cytrynową
Najniższa cena: 2,15 zł
Cukier o smaku migdałowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Sól morska jodowana - młynek
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Sól Himalajska - młynek
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Kolendra mielona
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Umami - mieszanka przyprawowa
Cynamon cały
Papryka słodka mielona
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Pieprz czarny mielony
Przechowywać w suchym miejscu.
Połącz masło, sól i cukier w robocie kuchennym. Dodaj jajko. Następnie dodaj posiekaną ciemną czekoladę, migdały, cukier tonka i mąkę. Wymieszaj całość i zagnieć ciasto. Podziel ciasto na 4 części i uformuj roladki. Schładzaj w lodówce przez 3 godziny. Pokrój ciasto na ciasteczka i piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 8-10 minut. Pozwól ciastkom ostygnąć.
Przechowywać w suchym miejscu
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Cukier trzcinowy i fasolka tonka to łagodne i aromatyczne połączenie. Fasolka tonka nadaje naturalnej słodyczy, wielu wyczuwa w niej nuty wanilii, gałki, migdałów z nutą pieprzu, lukrecji, karmelu i goździków. Zjawiskowe desery powstają w mgnieniu oka. Zastosowanie: wspaniały do kremów, lodów waniliowych, deserów i dań słonych.
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Ciasteczka migdałowe Na 40 sztuk: 125 g zimnego masła, 2,5 g płatków solnych, 175 g cukru, 1 jajko, 180g gorzkiej czekolady, 90 g posiekanych migdałów, 5 g cukru tonka w wanilią Bourbon, 170 g mąki. Przygotowanie: Połącz masło, sól i cukier w robocie kuchennym. Dodaj jajko. Następnie dodaj posiekaną ciemną czekoladę, migdały, cukier tonka i mąkę. Wymieszaj całość i zagnieć ciasto. Podziel ciasto na 4 części i uformuj roladki. Schładzaj w lodówce przez 3 godziny. Pokrój ciasto na ciasteczka i piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 8-10 minut. Pozwól ciastkom ostygnąć.