PRYMAT
Pieprz czarny ziarnisty
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz czarny nada potrawom wyjątkową ostrość, jeśli będzie dodany odpowiednio wcześnie i gotowany razem z potrawą.
Aromat pieprzu czarnego uwalnia się w pełni, jeśli jest świeżo mielony.
Idealny do potraw mięsnych, rybnych, warzyw, zup, sosów, dressingów i sałatek.
dobre z natury
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 24
g
Średnia miara (e)
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Pieprz czarny - młynek
Pieprz czarny ziarno BIO
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny ziarnisty
Goździki całe
Cynamon cały
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Papryka wędzona słodka
Cynamon mielony
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Sól Himalajska - młynek
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do karkówki
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Lubczyk ogrodowy otarty
Goździki mielone
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Dobre z natury Pieprz czarny dodaje daniom ostrości, szczególnie jeżeli użyjemy go na początku i pozwolimy, aby potrawa gotowała się przez chwilę. Aromat całych ziaren pieprzu Kotányi ujawnia się w pełni tuż po zmieleniu. Zastosowanie: Świetny do dań mięsnych, rybnych, warzywnych, do zup, sosów, dressingów i sałatek. Nadaje potrawom wyrazistego smaku - warto się przekonać.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.