KOTANYI
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cynamon cały marki Kotanyi to przyprawa korzenna o charakterystycznym, intensywnym aromacie. Jest źródłem cennych składników mineralnych, takich jak mangan, żelazo czy wapń.
Cynamon używany jest do przyprawiania słodkich dań. Genialnie komponuje się z twarogiem, pieczonym ryżem, jabłkami, różnorodnymi ciastami czy jako urozmaicenie kremów. Doskonale nadaje się także do przyprawienia jagnięciny i drobiu. Dodawany do potraw nada im niebanalnego, fantastycznego smaku.
Cynamon cały można użyć do przyprawienia deserów:
dobre z natury
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wymiar liczbowy 17
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 26
g
Średnia miara (e)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 3,99 zł
30% taniej
Kardamon mielony
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Papryka wędzona słodka
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Pieprz kolorowy cały
Goździki całe
Sól Himalajska - młynek
Kolendra (liście)
Harissa - mieszanka przypraw
Goździki mielone
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Majeranek otarty
Przechowywać w suchym miejscu.
Kotányi
Marka | Kotányi |
Dobre z natury Kora cynamonowa to jedna z najbardziej aromatycznych przypraw na świecie. Ma charakterystyczny korzenny i słodki smak. Laski cynamonu Kotányi należy dodać do potraw i napojów odpowiednio wcześnie, po to, aby mogły w pełni rozwinąć aromat. Zastosowanie: Doskonała przyprawa do grzanego wina, potraw z jagnięciny i drobiu, często używana w kuchni indyjskiej, marokańskiej i karaibskiej.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.