BIO PLANET
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier wanilinowy stanowi artykuł niezbędny w kuchni każdego miłośnika tworzenia różnego rodzaju smakowitych domowych wypieków. Cukier wanilinowy jest idealnym dodatkiem wspomagającym, podkreślającym oraz uzupełniającym smak ciast, deserów oraz różnych drobnych wypieków. Wanilina poza środowiskiem domowym idealnie sprawdza się również w warunkach cukierniczych gdzie jest szeroko stosowana celem polepszenia walorów smakowych wypieków oraz deserów.
podwójna porcja na 2 kg mąki
aromatyczny
cukier
aromat
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 32
g
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,85 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,99 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier ze skórką pomarańczową
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Najniższa cena: 6,99 zł
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
23% taniej
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,99 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,35 zł
Fajny pisak XXL - zielony
Najniższa cena: 3,65 zł
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru)
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Budyń o smaku krówki (bez cukru)
Kisiel o smaku truskawkowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Kisiel o smaku wiśniowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku cytrynowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku pomarańczowym (bez dodatku cukru)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... W pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca. Zastosowanie Cukier wanilinowy służy jako dodatek do ciast, deserów, ciasteczek, naleśników i potraw mlecznych.
Nasz przepis na zebrę Przygotuj: 5 jaj, 2 i 1/2 szklanki mąki pszennej (+ 3 łyżki), 1 i 1/2 szklanki cukru, 1 szklankę wody, 1 szklankę oleju, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Delecta, cukier wanilinowy 30 g Delecta, 3 łyżki kakao. Jaja zmiksuj z cukrem i cukrem wanilinowym, dodaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wodę oraz olej. Całość wymieszaj. Ciasto podziel na dwie części. Do jednej dodaj 3 łyżki mąki, a do drugiej kakao. Na środek wysmarowanej tłuszczem tortownicy o śr. 24 cm wlewaj na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemnego. Piecz w nagrzanym do 180 °C piekarniku przez ok. 1 godzinę.