KAMIS
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier waniliowy to dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych
porcja na 0,5 kg mąki
cukier
aromat: etylowanilina
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Zawiera gluten
Wymiar liczbowy 16
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Jabłka prażone
Pasta waniliowa z wanilii bourbon z Madagaskaru
Najniższa cena: 9,99 zł
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,19 zł
Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Najniższa cena: 16,49 zł
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Pinsa BIO (2 szt.)
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas w kawałkach
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Pestki dyni łuskane
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Przyprawa do kawy i deserów
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Cukier z cynamonem do ciast i deserów
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Cynamon mielony XXL
Cynamon mielony
Fajny pisak XXL - zielony
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Glutaminian sodu
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Krople z czekolady mix (dekoracyjne)
Soda oczyszczona
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Laska wanilii Bourbon BIO
Cukier kandyz lodowy
Mix do śmietany
Posypka dekoracyjna - czekoladowe duo
Oregano
Najniższa cena: 1,99 zł
Bazylia
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 2,15 zł
Czosnek granulowany (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,65 zł
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Rozmaryn
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Estragon
Najniższa cena: 2,75 zł
Przyprawa do kebab shoarma
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Przyprawa do pizzy
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Najniższa cena: 2,59 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Przyprawa do sosu tzatziki
Najniższa cena: 2,65 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na www.kamis.pl
Kruche ciasteczka z wiśniami Przygotowanie 30 min + czas chłodzenia ciasta, pieczenie 15 min, porcje 20 Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej typ 500, 240 g cukru pudru, 250 g masła, 2 jajka, 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis, 1/3 łyżeczki soli, 8 g Cukru wanilinowego Kamis Nadzienie: 400 g mrożonych wiśni bez pestek, 4 łyżki cukru, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj i wyrób na jednolite ciasto. 2. Zagniecione ciasto zawiń w folię i odstaw do lodówki na 2 godz. 3. Na stolnicy podsypanej mąką rozwałkuj schodzone ciasto na grubość ok 5 mm. 4. Wycinaj krążki o średnicy ok 7 cm, w połowie z nich wytnij w środku otwory o średnicy ok 2,5 cm. 5. Ciasteczka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, piecz na złoty kolor ok 15 min w temp. 180°C. 6. W międzyczasie rozmrożone wiśnie zmiksuj delikatnie, umieść w rondelku, dodaj cukier, mąkę ziemniaczaną, doprowadź do wrzenia mieszając. 7. Wystudzone ciasteczka przełóż nadzieniem, podawaj oprószone cukrem pudrem.