KRESTO
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier waniliowy to dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych
porcja na 0,5 kg mąki
cukier
aromat: etylowanilina
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Zawiera gluten
Wymiar liczbowy 16
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najni ższa cena: 1,25 zł
Mix do śmietany
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Glutaminian sodu
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Najniższa cena: 7,79 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,35 zł
Posypka dekoracyjna - serduszka
Najniższa cena: 11,99 zł
Fajny pisak XXL - zielony
Najniższa cena: 3,65 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 7,35 zł
Posypka dekoracyjna - czekoladowe duo
Najniższa cena: 9,99 zł
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Pestki dyni łuskane
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Przyprawa do kawy i deserów
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Soda oczyszczona
Pasta waniliowa z wanilii bourbon z Madagaskaru
Laska wanilii Bourbon BIO
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Ananas w kawałkach
Cynamon mielony XXL
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Jabłka prażone
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Fajny pisak XXL - biały
Cukier z cynamonem do ciast i deserów
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
4% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Czosnek płatki
Najniższa cena: 2,99 zł
Majeranek suszony
Najniższa cena: 1,99 zł
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,15 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 2,79 zł
7% więcej
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,75 zł
Gałka muszkatołowa mielona
Najniższa cena: 3,15 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 2,79 zł
7% więcej
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 2,79 zł
7% więcej
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,99 zł
Imbir mielony
Najniższa cena: 2,25 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na www.kamis.pl
Kruche ciasteczka z wiśniami Przygotowanie 30 min + czas chłodzenia ciasta, pieczenie 15 min, porcje 20 Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej typ 500, 240 g cukru pudru, 250 g masła, 2 jajka, 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis, 1/3 łyżeczki soli, 8 g Cukru wanilinowego Kamis Nadzienie: 400 g mrożonych wiśni bez pestek, 4 łyżki cukru, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj i wyrób na jednolite ciasto. 2. Zagniecione ciasto zawiń w folię i odstaw do lodówki na 2 godz. 3. Na stolnicy podsypanej mąką rozwałkuj schodzone ciasto na grubość ok 5 mm. 4. Wycinaj krążki o średnicy ok 7 cm, w połowie z nich wytnij w środku otwory o średnicy ok 2,5 cm. 5. Ciasteczka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, piecz na złoty kolor ok 15 min w temp. 180°C. 6. W międzyczasie rozmrożone wiśnie zmiksuj delikatnie, umieść w rondelku, dodaj cukier, mąkę ziemniaczaną, doprowadź do wrzenia mieszając. 7. Wystudzone ciasteczka przełóż nadzieniem, podawaj oprószone cukrem pudrem.