MY INSTANT PASTA di Canossa
Makaron fusilli w sosie Carbonara (z boczkiem)
Najniższa cena: 7,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki: naleśnik 30% (mąka pszenna, woda, olej kokosowy, sól, kazeinian sodu (mleko), skrobia pszenna, maltodekstryna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), kapusta biała 28%, mięso wieprzowe 17%, makaron ryżowy gotowany (woda, ryż, sól), marchew 4,5%, farsz pieczarkowy 4,5% (pieczarki 96%, cebula 2,1%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy), olej rzepakowy, cebula 2,9%, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), koncentrat białka sojowego, błonnik grochowo-pszenny, przyprawy, grzyby mun suszone 0,4%, sól, mąka pszenna.
Sos słodkie chili: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, papryka czerwona, chili 0,1%, czosnek, ekstrakt papryki
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Makaron fusilli w sosie Carbonara (z boczkiem)
Najniższa cena: 7,49 zł
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Sajgonki mięsne 2 szt.
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Lasagne bolognese
Pierogi szpinakowe
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Sałatka jarzynowa
Kopytka
Kluski śląskie
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Żurek staropolski
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.