DELECTA
Żelatyna spożywcza
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Agartyna (roślinna substancja żelująca)
na 1 litr płynu
100 % naturalny smak
maltodekstryna
(20 %) substancja żelująca: agar-agar (E 406)
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 24
g
Średnia miara (e)
Żelatyna spożywcza
Żelatyna uniwersalna
Żelatyna wieprzowa
Żelatyna spożywcza BIO
Żelatyna uniwersalna
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Sos sałatkowy tzatziki
Najniższa cena: 3,35 zł
45% taniej
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 3,35 zł
45% taniej
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Ziele angielskie całe
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Liście laurowe
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Sernik na zimno Ø 23 cm: 300 g pełnoziarnistych herbatników, 100 g masła, 500 g twarogu, 200 ml maślanki, 130 g cukru, 10 g cukru waniliowego, 1 szczypta soli, starta skórka z cytryny, sok z 1/2 cytryny, 200 ml kremówki, 10 g Agartyny Kotányi. Przygotowanie: Wyłóż formę papierem do pieczenia. Pokrusz herbatniki i dodaj roztopione masło. Formę wyłóż masą i wstaw do lodówki. Wymieszaj dobrze twaróg i maślankę z cukrami, solą, skórką i sokiem z cytryny. Podgrzej śmietanę i dodaj agartynę. Gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty. Połącz z masą serową. Wlej masę do formy i wstaw do lodówki na 4 godz.