KUCHNIA POLKI
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Gołąbki w sosie pomidorowym są daniem uwielbianym szczególnie w Polsce. Wykonane ze świeżo zmielonego mięsa, otoczone kapustą i nasączone delikatnym sosem pomidorowym. Wystarczy je podgrzać i podać jako danie obiadowe. Soczysty smak dania zostanie w Twojej pamięci na długi czas!
Gołąbki 80%: kapusta biała parowana 46%, mięso wieprzowe 36%, ryż, woda, sól, cebula, olej rzepakowy, przyprawy i zioła. Sos pomidorowy 20%: woda, koncentrat pomidorowy 19%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, seler, cukier, przyprawy, bulion warzywny (maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, koncentraty warzywne, zioła), sól, ekstrakt drożdżowy.
|
Obecne w produkcie: gluten, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki z cielęciną i grzybami w sosie pomidorowo-śmietanowym
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kopytka
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Żurek staropolski
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sajgonki z warzywami
SWarunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 3 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut z każdej strony.