SMAKMAK
Krokiety z mięsem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Krokiety kebab zawiera w opakowaniu 6 sztuk tradycyjnych pasztecików, wyrobionych ze szczególną troską o najwyższą jakość smaku. Każdy krokiet jest nadziany świeżym mięsem namoczonym wcześniej w aromatycznym sosie. Natomiast ich chrupiąca panierka skrywa pod spodem delikatne ciasto i świeże warzywa. Kuchnia Polki Krokiety kebab jest smaczną i wyjątkową propozycją na danie obiadowe. Można je jeść, polewając wcześniej pieczarkowym sosem lub maczając je w nim. Krokiety należy przed spożyciem podgrzać w piekarniku przez kilkanaście minut lub na patelni przez 2 minuty po każdej stronie.
Ciasto: mąka pszenna, woda, mleko w proszku odtłuszczone, białko jaj w proszku (białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja pianotwórcza: cytrynian trietylowy), sól, cukier. Farsz: kapusta pekińska, 21% mięso z kurczaka w przyprawach (mięso z kurczaka (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 105 g mięsa z kurczaka), sól, przyprawy, glukoza, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna), ogórek konserwowy (ogórek, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy i zioła (zawierają gorczycę)), pomidor, majonez (olej rzepakowy, woda, cukier, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, żółtko jaj w proszku, sól, substancje zagęszczające: acetylowany adypinian diskrobiowy, guma ksantanowa, guma guar; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, kwas askorbinowy, kwas winowy L(+); substancje konserwująca: benzoesan sodu, sorbinian potasu), cebula czerwona, czosnek granulowany, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Panier: mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, skrobia kukurydziana, drożdże, substancja zagęszczająca: guma guar. Zawartość farszu 20%.
Obecne w produkcie: gluten, jaja, mleko, soja, gorczyca.
Produkt może zawierać: ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, sezam.
Krokiety z mięsem
Krokiety z mięsem BIO
Pierogi szpinakowe
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Sałatka jarzynowa
Kopytka
Kluski śląskie
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Pierogi mięsne
Przechowywać w temp. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Sposób przygotowania: Piekarnik: po wyjęciu z opakowania podgrzewać około 10 minut w temperaturze 200°C. Patelnia : odsmażać na niewielkiej ilości tłuszczu ok. 2 minuty z każdej strony.