SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier puder trzcinowy to produkt przeznaczony jest do przygotowania polew, posypek, a także wypieków, kremów i deserów, którym nadaje złocistą barwę i delikatny trzcinowy posmak. Dzięki zawartości tapioki, lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest błyszczący i ma elastyczną konsystencję.
surowy cukier trzcinowy
skrobia z tapioki
300
g
Typ | Opakowanie wielokrotnie zamykane |
Waga brutto 317
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
angielski
polski
Wymagana wysokość na półce 209
Wymagana szerokość na półce 140
Wymagana głębokość na półce 59
Wysokość 209
Szerokość 140
Głębokość 59
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier drobny
Cukier biały
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier puder
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy BIO
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier biały kostka
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-959 Poznań
Cukier puder trzcinowy ze skrobią z tapioki przeznaczony jest do polew, posypek, wypieków, kremów i deserów. Nadaje im delikatną złocistą barwę i trzcinowy posmak. Dzięki dodatkowi tapioki lukier przygotowany na bazie pudru trzcinowego jest błyszczący i ma elastyczną konsystencję.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl dołącz do nas www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Diamant
Marka | Diamant |