INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szarpana wieprzowina czyli pulled pork to danie, którego przygotowanie wymaga czasu. Trzeba ją piec długo i w niskiej temperaturze, ale na to co dobre warto poczekać! Naszą wersję szarpanej wieprzowiny przygotowujemy z łopatki wieprzowej, jej smak to zasługa autorskiej receptury naszego Szefa Kuchni. Jej oryginalny smak uzyskaliśmy dzięki słodkim śliwkom, ciemnemu piwu i oczywiście właściwym proporcjom ziół i przypraw. Szarpaną wieprzowinę można jeść na obiad, na kanapce lub w bułce burgerowej!
51,9% mięso z łopatki wieprzowej, 20,8% śliwka bez pestek, cebula biała, piwo ciemne (woda, słód jęczmienny: jasny, bawarski, karmelowy i palony, chmiel, wyciąg z szyszek chmielowych, cukier), wino czerwone (zawiera siarczyny), papryka chili mielona, cukier trzcinowy nierafinowany, masło (z mleka), sól, czosnek, oliwa z oliwek Pomace, tymianek świeży, kolendra ziarno, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz czarny, pieprz cayenne
mleko i jego pochodne, siarczyny, gluten
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Szarpana wołowina BBQ
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Indyk w sosie serowym z ryżem
Kociołek zbójnicki
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Kurczak po chińsku z ananasem
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Stinco Golonka gotowana
Kaczka duszona z warzywami
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Szarpana wołowina BBQ
Krem z pomidorów pelati
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z borowikami
Zupa krem z batatów
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Konfitura malinowa
Konfitura z żurawiny i jabłek
Krem dyniowy
Zalewajka z podgrzybkami po łódzku
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Kurczak po chińsku z ananasem
Pikantne flaki z wołowiną
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin
Podgrzać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.