INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Długo pieczone mięso wołowe (16 godzin w piecu) z aromatycznym sosem BBQ naszego autorstwa! Wołowina w tej wersji to prawdziwe odkrycie. Można ja wygrzać i jeść z pieczywem lub kaszą, ale dla fanów gotowania,
może stanowić doskonałą bazę do kreacji wielu dań! Burger, tortilla, bowl lub mega kanapka z dodatkami.
Łopatka wołowa 53,5%, ketchup (pomidory, ocet winny, cukier trzcinowy, sól, przyprawy, zioła) 16,50%, cebula, piwo ciemne (woda, słód JĘCZMIENNY: jasny, bawarski, karmelowy i palony, chmiel, wyciąg z
szyszek chmielowych, cukier), śliwki suszone bez pestek, papryka chili, czosnek, Ballantine’s Finest Whisky (zawiera SIARCZYNY), sól, pieprz, sos worchester (woda, sok z tamaryndowca, syrop cukrowy, ocet winny, sos
SOJOWY: woda, SOJA, mąka PSZENNA, sól), ocet winny , cebula, sól, czosnek, pieprz chili, goździk, ziele angielskie, pieprz czarny, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), tymianek świeży, nasiona kolendry, ziele
angielskie, liść laurowy
Wykluczona grupa konsumentów: osoby uczulone na siarczyny, gluten, soję
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Szarpana wołowina BBQ
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Indyk w sosie serowym z ryżem
Kociołek zbójnicki
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Kurczak po chińsku z ananasem
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Stinco Golonka gotowana
Kaczka duszona z warzywami
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Krem z pomidorów pelati
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z borowikami
Zupa krem z batatów
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Konfitura malinowa
Konfitura z żurawiny i jabłek
Krem dyniowy
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Zalewajka z podgrzybkami po łódzku
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Kurczak po chińsku z ananasem
Pikantne flaki z wołowiną
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami