SO FOOD
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
FILET Z GĘSI WOLNO GOTOWANY Z SOSEM
Wyrób garmażeryjny drobiowy z dodaną wodą, z osobno pakowaną saszetką sosu żurawinowego.
Składniki: Filet z piersi gęsi 90% ( zawiera naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), woda, przyprawy, sól, zioła, glukoza, aromat.
SOS ŻURAWINOWY Składniki: żurawina 40%, cukier, woda, stabilizatory: pektyna, skrobia modyfikowana; naturalny aromat, sok z cytryny z zagęszczonego soku, koncentrat czarnej marchwi, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Brak alergenów w produkcie
Alergeny krzyżowe: Produkt może zawierać: SELER, białka MLEKA łącznie z LAKTOZA, ZBOŻA zawierające GLUTEN, SOJĘ, JAJA, GORCZYCA.
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Kurczak po chińsku z ananasem
Polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym
Stinco Golonka gotowana
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Kurczak w galarecie bez "E"
Filet z piersi kurczaka pieczony
Gęś w galarecie bez "E"
Indyk w galarecie bez "E"
Nuggetsy z piersi kurczaka
Kaczka w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Perliczka w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Nuggetsy z piersi kurczaka
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Kebab z kurczaka
Warunki przechowywania: temperatura: od + 0°C do + 6°C
Wyjmij produkt z kartonika. Przełóż zawartość opakowania foliowego ( mięso wraz z tłuszczem i galaretką) do foremki aluminiowej tak aby filet był ułożony skórą do góry. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz ok. 25 minut w temperaturze 200°C z termoobiegiem. Wyjmij z piekarnika i polej mięso dołączonym do opakowania sosem.