HOUSE OF ASIA
Sos ostrygowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Edamame to młode, zielone ziarna soi, które zbiera się przed ich całkowitym dojrzeniem. Są one często wykorzystywane w kuchni azjatyckiej, zwłaszcza w Japonii, gdzie podaje się je jako popularną przekąskę. Dzięki swoim wartościowym właściwościom zdrowotnym, edamame jest nie tylko smaczną, ale i bardzo odżywczą częścią diety.
kuchnia japońska
nasiona zielonej SOI (edamame) 50 %
woda
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Alergen: Soja.
Wymiar liczbowy 400
Masa po odsączeniu 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Puszka |
Waga brutto 494
g
Sos ostrygowy
Tomato Frito - sos ze smażonych pomidorów
Najniższa cena: 14,49 zł
Sos słodko- kwaśny
Sos rybny
Sos ostrygowy
Sambal Oelek (sos chili)
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos sojowy grzybowy
Sos sriracha z trawą cytrynową
Chilli (koncentrat)
Sos rybny
Sos Teriyaki (gęsty)
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos koreański
Sos tajski
Sos chiński
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos Hot Chili (ostry)
Sos tysiąca wysp
Sos curry mango (Indian Style)
Sos do pizzy
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos sriracha
Sos s łodko - kwaśny
Sos słodko - kwaśny ananasowy
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sos burgerowy (American Style)
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Sos korzenny Worcestershire
Sos korzenny Worcester
Marynata teriyaki
Sos do spaghetti z oregano
Sos meksykański
Passata pomidorowa BIO
Sos seczuański - chilli fusion
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos z nerkowców o smaku serowym (wegański) bezglutenowy
Sos do sajgonek (słodko-kwaśny z dodatkiem chili)
Sos gochujang (na bazie ostrej papryki gochugaru)
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Ostry sos z czerwonej papryki jalapenio
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 6,79 zł
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron Ramen
Najniższa cena: 8,29 zł
Biały sezam
Makaron pszenny (instant)
Grzyby shiitake
Sos ostrygowy
Grzyby Mun (suszone)
Pędy bambusa (paseczki)
Najlepiej spożyć przed, numer partii: na wieczku lub denku. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Najlepszy do: Sałatek Dań Stir-fry Zup Jako przekąska