TABASCO
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 11,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos rybny to jeden z najważniejszych składników kuchni Azji Południowo-Wschodniej. Jest on wytwarzany z ryb poddanych fermentacji z solą. Proces ten nadaje sosowi charakterystyczny słony, rybny smak i aromat.
ANCHOIS (70%), sól, cukier, woda.
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 11,79 zł
Sos barbecue
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos Sweet&Spicy (słodko-ostry)
Najniższa cena: 16,79 zł
Sos sriracha
Najniższa cena: 16,79 zł
Sos pikantny Chipotle z czerwonych papryczek (wędzonych)
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Najniższa cena: 12,79 zł
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos Teriyaki (gęsty)
Guau Guacamole
Sos sriracha mayo
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos ostrygowy
Sos rybny
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sos rybny
Sos Hot Chili (ostry)
Sos korzenny Worcestershire
Sambal Oelek (sos chili)
Sos sriracha z trawą cytrynową
Sos ostrygowy
Sos słodko- kwaśny
Marynata teriyaki
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Chilli (koncentrat)
Sos koreański
Sos tajski
Sos chiński
Zielone curry - zupa na bazie mleczka kokosowego
Czerwone curry - zupa na bazie mleczka kokosowego
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu kilku tygodni.