HOUSE OF ASIA
Sos rybny
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos Sriracha z trawą cytrynową to połączenie klasycznego ostrego sosu sriracha z orzeźwiającym dodatkiem trawy cytrynowej
Chili (50%), cukier, trawa cytrynowa (15%), sól, czosnek marynowany (czosnek, woda, regulator kwasowości: kwas octowy (E260); sól morska), woda, modyfikowana skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas octowy (E260) ; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy (E621); stabilizator: guma ksantanowa (E415).
Sos rybny
Sos ostrygowy
Tomato Frito - sos ze smażonych pomidorów
Najniższa cena: 14,49 zł
Sos słodko- kwaśny
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos ostrygowy
Sambal Oelek (sos chili)
Chilli (koncentrat)
Sos sojowy grzybowy
Sos sriracha z trawą cytrynową
Sos rybny
Sos Teriyaki (gęsty)
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos koreański
Sos chiński
Sos tajski
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Sos tysiąca wysp
Sos curry mango (Indian Style)
Sos do spaghetti z oregano
Sos meksykański
Sos Hot Chili (ostry)
Sos do pizzy
Sos słodko - kwaśny
Sos słodko - kwaśny ananasowy
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Passata pomidorowa BIO
Sos sriracha
Sos seczuański - chilli fusion
Marynata teriyaki
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Sos z nerkowców o smaku serowym (wegański) bezglutenowy
Sos do sajgonek (słodko-kwaśny z dodatkiem chili)
Sos korzenny Worcestershire
Sos korzenny Worcester
Sos burgerowy (American Style)
Sos gochujang (na bazie ostrej papryki gochugaru)
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Ostry sos z czerwonej papryki jalapenio
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku tygodni.
Sos jest bardzo uniwersalny i można go dodawać do wielu potraw.