HOUSE OF ASIA
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 7,89 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron chiński, w postaci długich, cienkich nitek przygotujesz bez gotowania, wystarczy go zalać wrzątkiem i odczekać 4-5 minut.
Dodatkowo jest lekki i bardzo pożywny dzięki dużej zawartości białka - zawiera go aż 11g w 100g. Ma prosty, czysty skład, jedynie mąka pszenna, woda i sól.
kuchnia chińska
mąka PSZENNA 89,5 %
woda
sól
Może zawierać: jaja.
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torebka |
Waga brutto 210
g
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 7,89 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron Ramen
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 5,85 zł
15% taniej
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,15 zł
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 4,99 zł
Czarny sezam
Najniższa cena: 4,55 zł
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 7,89 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,65 zł
Grzyby shiitake
Najniższa cena: 8,49 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Grzyby Mun (suszone)
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos ostrygowy
Najniższa cena: 8,29 zł
28% taniej
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 13,15 zł
24% taniej
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,79 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 5,25 zł
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Najniższa cena: 8,35 zł
Pędy bambusa (paseczki)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron zalej wrzątkiem, odczekaj 4-5 minut i odcedź.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Bulion z pastą miso i grzybami shiitake Składniki - 100 g Makaronu pszennego - 30-45 g Pasty miso - 100 g Grzybów shiitake w zalewie pokrojonych w paski - 500 ml bulionu drobiowego - 1 papryczka chili pokrojona w plasterki - 3 łyżki posiekanej dymki - 2 łyżki oleju - czarny pieprz do smaku Przygotowanie 1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Do garnka wlej olej, podsmaż delikatnie grzyby z chili, następnie wlej bulion i całość doprowadź do wrzenia. Dodaj pastę miso, szczypiorek i dopraw do smaku czarnym pieprzem. 3. Do misek nałóż makaron i zalej gotowym bulionem.