ITA-SAN
Makaron Ramen
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lubisz makaron ryżowy? Czas na 5mm! Makaron z ryżu to nie tylko cienkie nitki. Wypróbuj szerokie wstążki. Równie łatwe w przygotowaniu. W 100% naturalne. Zawierają mąkę ryżową, wodę i sól. I nic więcej. To doskonały produkt do dań kuchni tajskiej, np. słynnego pad thai. Ale sprawdzi się równie doskonale w zupach lub jako dodatek do mięs. Polecamy!
naturalnie bezglutenowy
mąka ryżowa 89 %
skrobia z tapioki
sól
Może zawierać nasiona sezamu.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Typ | Torba |
Waga brutto 210
g
Makaron Ramen
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm)
Makaron ryżowy (3 mm)
Makaron ryżowy (1 mm)
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Sos Teriyaki (gęsty)
Pasta Miso ciemna
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: poniżej na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Pad Thai z kurczakiem Składniki - 1 opakowanie makaronu ryżowego 5 mm - 6 łyżek pasty Pad Thai House of Asia - 3 Łyżki oleju - 3 ząbki czosnku - 150 g piersi z kurczaka - 150 g kiełków fasoli mung - 2 jajka - ¹/₂ pęczka dymki - pokruszone orzeszki ziemne - limonka Przygotowanie 1. Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Na rozgrzanym oleju podsmaż posiekany czosnek, dodaj kurczaka i smaż 2 minuty. 3. Dodaj makaron i pastę Pad Thai. Smaż mieszając przez minutę. 4. Odsuń składniki na jedną stronę patelni a na drugą wbij dwa jajka i usmaż je lekko mieszając. 5. Dodaj kiełki fasoli mung oraz posiekaną dymkę i energicznie wymieszaj wszystko. Serwuj z limonką i pokruszonymi orzeszkami ziemnymi.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów