HOUSE OF ASIA
Sos ostrygowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos Worcestershire marki Lea & Perrins to oryginalny angielski sos, wytwarzany według tradycyjnej receptury.
Produkt, ceniony za unikalny, korzenny smak i aromat, jest od pokoleń stosowany w kuchni brytyjskiej, jako tradycyjna przyprawa. Proces produkcji trwa 18 miesięcy, a główne składniki to ocet winny i słodowy z dodatkiem sardeli, owoców tamaryndowca, melasy.
Sos Workester to doskonały dodatek do dań pieczonych i grillowanych, jak burgery z wołowiną, steki. Sprawdzi się również w sałatce Cezar, lub jako składnik marynaty peruwiańskiego ceviche.
Często jest dodawany do koktajlu Krwawa Mary czy meksykańskiej Michelady.
ocet słodowy (JĘCZMIEŃ)
ocet
melasa
cukier
sól
SARDELA (RYBA)
ekstrakt z tamaryndy
szalotka
czosnek
przyprawy
aromaty
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 290
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Kraj pochodzenia | Wielka Brytania |
Typ | Butelka szklana |
Waga brutto 584
ml
Średnia miara (e)
Sos ostrygowy
Tomato Frito - sos ze smażonych pomidorów
Najniższa cena: 14,49 zł
Sos słodko- kwaśny
Sos rybny
Sos ostrygowy
Sambal Oelek (sos chili)
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos sojowy grzybowy
Sos sriracha z trawą cytrynową
Chilli (koncentrat)
Sos rybny
Sos Teriyaki (gęsty)
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos koreański
Sos tajski
Sos chiński
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos Hot Chili (ostry)
Sos tysiąca wysp
Sos curry mango (Indian Style)
Sos do pizzy
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos sriracha
Sos słodko - kwaśny
Sos słodko - kwaśny ananasowy
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sos burgerowy (American Style)
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Sos korzenny Worcestershire
Sos korzenny Worcester
Marynata teriyaki
Sos do spaghetti z oregano
Sos meksykański
Passata pomidorowa BIO
Sos seczuański - chilli fusion
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos z nerkowców o smaku serowym (wegański) bezglutenowy
Sos do sajgonek (słodko-kwaśny z dodatkiem chili)
Sos gochujang (na bazie ostrej papryki gochugaru)
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Ostry sos z czerwonej papryki jalapenio
Powstawanie osadu jest naturalnym zjawiskiem w produkcie. Wstrząsnąć przed użyciem
Przechowywać z dala od słońca
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
Lea & Perrins
Marka | Lea & Perrins |
Unikalny sos o oryginalnej recepturze dojrzewa przez 18 miesięcy. Idealnie podkreśla smak i aromat mięsa, ryby z frytkami, zapiekanek mięsno-ziemniaczanych i makaronów. Doskonały do sosów i marynat. Znakomity sos do steków, spaghetti i sałatek. Świetnie smakuje z sokiem pomidorowym.