KRAKUS.
Mielonka luksusowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kaczka w Galarecie to poręczny produkt w kubku. Doprawiony selektywnie wybranymi przyprawami. Najszlachetniejsze mięso z kaczki gwarantuje najlepszy smak produktu, który idealnie komponuje się z galaretką. Polecany nie tylko miłośnikom galaretek. Dodatkowo galaretka drobiowa poprawia wygląd skóry. Ma też zbawienny wpływ na kości i stawy.
polskie smaki
bez dodatku E
galareta 64% (woda, żelatyna wieprzowa, sól, maltodekstryny, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, cukier, koncentraty i ekstrakty warzyw - zawierają seler)
mięso z kaczki gotowane 23%
warzywa konserwowe w zmiennych proporcjach: ogórek i papryka (ogórek, papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól)
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Pot |
Waga brutto 164
g
polski
Mielonka luksusowa
Kurczak w galarecie bez "E"
Indyk w galarecie bez "E"
Mięso w sosie własnym
Udziec z indyka
Łopatka
Konserwa wieprzowina bez konserwantów
Boczek wieprzowy
Konserwa Turystyczna
Konserwa Tyrolska
Kaczka w galarecie bez "E"
Mięsiwo z kurczaka
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Perliczka w galarecie bez "E"
Gęś w galarecie bez "E"
Filet z kurczaka kukurydzianego klasa A (400g - 600g)
Cena przed obniżką: 22,99 zł
26% taniej
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Nuggetsy z piersi kurczaka
Kurczak w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Indyk w galarecie bez "E"
Ćwiartka wędzona z kurczaka
Filet z piersi kurczaka pieczony
Kebab z kurczaka
Filet z piersi kaczki Pekin ze skórą KLASA A świeży (400g-600g)
Noga z kurczaka pieczona
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Noga z kaczki Pekin KLASA A świeża (400g-600g)
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Warunki przechowywania: temperatura od 0°C do +8°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 8
63-500 Ostrzeszów, Aleja Wojska Polskiego 1
DROP S.A. ZPD 63-500 Ostrzeszów, Aleja Wojska Polskiego 1
Drosed
Marka | Drosed |
Kraj pochodzenia: Polska.