KŁODAWA
Sól kamienna spożywcza jodowana
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól kamienna naturalnego pochodzenia* Sól kamienna spożywcza jest doskonała do gotowania oraz przyprawiania potraw. Używa się jej do konserwowania żywności już od najdawniejszych czasów. *Jest produktem naturalnego pochodzenia, o wysokim stopniu czystości, wydobywanym w kopalniach soli i pochodzi ze złóż sprzed około 250 mln lat. Nie jest poddawana żadnej obróbce chemicznej. Z uwagi na swoje naturalne pochodzenie może mieć barwę całkowicie białą, ale także szarawą lub różową. Oferując sól kamienną, Prymat stawia na sól naturalnego pochodzenia.
sól kamienna
jodan potasu
substancja przeciwzbrylająca: E 536
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Wymiar liczbowy 1
Torba | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Typ | Torba |
kg
Dbamy o środowisko, dlatego do produkcji tego opakowania użyto folii monomateriałowej, która nadaje się do recyklingu.
Sól kamienna spożywcza jodowana
Sól drobnoziarnista z Morza Śródziemnego (jodowana)
Sól kamienna bez jodu do przetworów
Sól kamienna spożywcza jodowana
Sól kamienna do przetworów niejodowana
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 3,25 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 18,55 zł
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Czosnek suszony
Cynamon mielony
Oregano suszone
Majeranek suszony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Liście laurowe suszone
Kmin rzymski mielony
Bazylia
Goździki całe
Curry
Zioła prowansalskie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Marka | Prymat |
Sól kamienna naturalnego pochodzenia* Sól kamienna spożywcza jest doskonała do gotowania oraz przyprawiania potraw. Używa się jej do konserwowania żywności już od najdawniejszych czasów. *Jest produktem naturalnego pochodzenia, o wysokim stopniu czystości, wydobywanym w kopalniach soli i pochodzi ze złóż sprzed około 250 mln lat. Nie jest poddawana żadnej obróbce chemicznej. Z uwagi na swoje naturalne pochodzenie może mieć barwę całkowicie białą, ale także szarawą lub różową. Oferując sól kamienną, Prymat stawia na sól naturalnego pochodzenia.
Warto wiedzieć Jak zapobiec przywieraniu potraw do patelni podczas smażenia? Przed smażeniem, na suchej patelni upraż sól, następnie przetrzyj patelnię papierowym ręcznikiem i dopiero potem nalej i rozgrzej olej, na którym smażone będą potrawy. Jest to szczególnie pomocne w przypadku smażenia placków ziemniaczanych, jajek sadzonych, omletów, mięs czy ryb. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl