Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Polska fasolka po bretońsku Danie na ciepło Bonduelle to gotowe danie, które wystarczy podgrzać, by cieszyć się smakiem i aromatem tradycyjnego polskiego dania. Biała fasola w pomidorowym sosie to pełnowartościowy, pożywny posiłek, po który warto sięgnąć w tzw. sytuacjach awaryjnych lub po prostu na wyjeździe.
Fasolka po bretońsku Bonduelle idealnie komponuje się z ryżem lub makaronem. Z dodatkiem kiełbasy danie zyska pełnię smaku. Ponieważ rośliny strączkowe stanowią istotny składnik diety – są źródłem białka, witamin i minerałów, warto po produkty Bonduelle sięgać jak najczęściej.
Fasolka po bretońsku – danie na zawołanie. Właściwości produktu:
szybkie danie!
woda
biała fasola 36%
koncentrat pomidorowy 7%
cukier
olej słonecznikowy
sól
skrobia kukurydziana modyfikowana
cebula suszona
przyprawy 0,2%
mieszanka ziół
czosnek suszony
Wymiar liczbowy 430
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Typ | Puszka konserwowa |
Waga brutto 504
g
2
Opakowanie zawiera 2 porcje.
polski
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pojemność opakowania 425 ml
Spróbuj z kiełbasą lub boczkiem Polska fasolka po bretońsku Podsmaż kiełbasę w plasterkach razem z cebulką pokrojoną w kostkę. Dodaj polską fasolkę po bretońsku i podgrzej. Dopraw majerankiem.
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Podmarka Na ciepło
Wyprodukowano w Unii Europejskiej